Ömer'in 'uçakta anons' hayali gerçek oldu

Ömer'in 'uçakta anons' hayali gerçek oldu

PEGASUS Havayolları, Dünya Otizm Farkındalık günü nedeniyle Öğrencimiz Ömer Doruk Akarsu'nun uçakta anons yapma hayalini gerçekleştirdi.

04.04.2024 25

      2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü nedeniyle Pegasus Havayolları Öğrencimiz Ömer Doruk Akarsu'nun hayalini gerçekleştirmek için anlamlı bir adım attı. Ömer Doruk Akarsu'nun Seda Öğretmeni Pegasus Havayolları ile irtibata geçti. Öğretmeni, Akarsu'nun uçakta anons yapma hayalini havayolu şirketiyle paylaştı. Bunun üzerine havayolu şirketi bir organizasyon düzenledi.

 

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM, HERKESE İYİ UÇUŞLAR

Pegasus Havayolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen-Ankara uçuşuna katılan Ömer Doruk Akarsu, kabin memuru tarafından çağırılarak anons yapmasını istedi. Akarsu yaptığı anonsta, "Değerli misafirimiz, ben Ömer Doruk Akarsu. İstanbul Gaziosmanpaşa Hüseyin Keçici Özel eğitim uygulama okulu öğrencisiyim. Benim bir hayalim vardı, uçakta anons yapmak. Benim hayalimi gerçekleştiriyorum, herkese iyi uçuşlar dilerim" dedi. Bu anlamlı etkinlik için Pegasus Hava Yollarına ve Seda Öğretmenimize teşekkür ederiz.